Elliot Ryan megtalálta a jó oldalát a karanténban töltött időnek.

A másodéves építészmérnök-hallgatót nem ejtette kétségbe a hír, hogy a járvány miatt haza kell mennie. Kihasználva a hirtelen jött sok szabadidőt, belefogott gyermekkori álmának megvalósításába. Észak-Kingstownban, ahol a nagyszüleinél él, belefogott egy kisebb hullámvasút építésébe.

A 20 éves fiatalember áprilisban készült el a tervekkel és májusban már bele is fogott az építkezésbe. A munkálatok augusztusig tartottak, ekkora elkészült a mű. Unokatestvérével közösen, faanyagból készítették el a 3 méter magas és 45 méter hosszú pályát.

Gyermeki énjük végre kiszabadulhatott a házi vidámparkban. A 83 éves nagypapa sem volt rest kipróbálni unokái alkotását, hiszen nagyon büszke volt rájuk. Ő avatta fel a hosszú munka gyümölcsét. Bár az együttélésük nem mindig volt könnyű, a közös program színt vitt a mindennapjaikba.

Bár már most is vidám a kerti hullámvasutazás, a fiú tervezi, hogy a későbbiekben még tovább építi a pályát, hiszen kellően nagy tér áll rendelkezésre. Már ugyan nem kell mindenkinek otthon maradnia folyamatosan, és nem is feltétlenül lesz rá annyi ideje, mint az idei nyáron, de bizonyára szakít majd időt a folytatásra.

Forrás: 10 WJAR