Egy kreatív apuka különleges meglepetéssel szerette volna megajándékozni Ella nevű kislányát.

Hosszas tervezés, hónapokon át tartó munka előzte meg a nem mindennapi születésnapi ajándékot. A remek kézügyességgel megáldott férfi a varázslóvilágból ismert Abszol út (eredeti nyelven Diagon Alley) kicsinyített mását készítette el, ami a gardróbból nyílik. A kihasználatlan helyiség így nyert értelmet.

Aki ismeri Harry Potter történetét, az tudja, hogy ez az út egy nagyon fontos helyszíne a varázslóvilágnak. Ez az a bevásárlóutca, ahol a kis tanoncok be tudják szerezni a tanévhez szükséges kellékeket, itt vásárolják meg az állatokat, a pennát, a talárt, a varázsseprűt, a varázspálcát, az üstöt és a könyveket. Mindezt valósította meg az apa roppant részletgazdagon.

A kivitelezésben a rokonok és a barátok is besegítettek olykor, de a legnagyobb kihívást mégis az jelentette, hogy titokban tartsák a kislány előtt, mielőtt a születésnapjára minden elkészül. Végül sikerült, így tényleg hatalmas meglepetés volt a kis rajongónak.

Ella nagyon el volt ragadtatva, ami nem is csoda, hiszen nem kap minden nap ilyen varázslatos meglepetést. Amikor a szülinapján felfedezte a másik világot, a különböző boltokban még apróbb, elrejtett meglepetések is várták. Apukája Hagridnak öltözött és együtt is visszatértek az Abszol útra, ahol fagyizással és a könyv olvasásával múlatták az időt.

Szerencsés kislány, erre valószínűleg egész életében emlékezni fog. A kreativitás szeretettel párosítva csodákra képes!

Forrás: BoredPanda