Általában hosszas keresgélés előzi meg az új otthonunk kiválasztását.

Számba veszünk az álmainkat és lehetőségeinket, hogy megtaláljuk az ideális ingatlant. Ez nem egyszerű feladat, de megéri a fáradozást. Valószínűleg így gondolta ezt az a nő is, aki boldogan költözött új otthonába, addig a pontig, amíg meg nem látta a falba betonozott babafejet:

Hasonló helyzetben a mi szívünk is kihagyott volna egy dobbanást, bizonyára a hölgy számára is emlékezetes volt a felfedezés. A hátborzongató jelenség nyilvános posztot is érdemelt, amire sokan kaptál fel a fejüket. Többen tanácsolták a nőnek, hogy meneküljön, vagy hogy gyorsan költözzön el, de a helyzet mégsem annyira tragikus. Ennek kapcsán derül ki ugyanis, hogy ez nem egyedi eset, valami furcsa oknál fogva a ’60-as, ’70-es években New Yorkban és Kaliforniában is divat volt babákat építeni a falba.


Miért lett trend gyerekjátékokat befalazni? Rejtély. Lehet, hogy húzódik mögötte valamiféle babona, vagy pusztán csak egy vicces kőművest kezdtek el utánozni, mindenesetre évtizedekkel ezelőtt is épp olyan bizarr lehetett ez, mint napjainkban.

Forrás: Mirror