Ha valakinek hiányzik a magaslati panoráma, már az otthonába csempészheti.

A világjárvány miatt bevezetett korlátozások minimálisra csökkentették az utazásokat. A nyaralások száma lecsökkent, így a repülőutak is leginkább csak munka miatt vannak. Az érzés, hogy épp egy kellemes üdülésre repül valaki, hiánycikké vált.

Ezt a piaci rést találta meg a dél-koreai  OneRoomMaking áruház, ami egy innovatív LED lámpával állt elő. Ez az okos világítótest imitálja a repülőgép ablakán elénk táruló látványt.

Különböző méretekben kapható a természetes felhők közötti hajnalt vagy napnyugtát megjelenítő lámpatest. Van, amelyiken az utasszállító szárnya is látszik:

De hagyatkozhatunk csak a felhőkre is.

Hogy mennyit időt tölt majd valaki emellett, az rejtély, de biztosan hatalmas népszerűségnek örvend majd a közösségi médiába készülő szelfiken. Biztos sokan ‘utaznak’ majd ugyanoda, hogy bemutassák, milyen csodálatos az életük, de idő kérdése, hogy kibújjon a turpisság, ez pusztán megvásárolható illúzió. Aki nem mások iriggyé tétele miatt választja se lőhet nagyon mellé, mert egyébként valóban jól néz ki. Egy pillanatra tényleg visszaadja, hogy nem vagyunk az otthonainkba zárva.

Forrás: OddityCentral