Kitalálta és megvalósította.

Szerencsére nem lakik benne banya és attól sem kell tartanunk, hogy a havazások szétáztatják, bár a Utah államban található épület valóban úgy fest, mint egy megelevenedett mézeskalács házikó. Nem csoda, hogy nem csak a környéken élők és az arrajárók rajonganak érte, de az internetezők is.

A Salt Lake City-ben élő Virginia Hoffman néhány éve vette észre, hogy a régi, vöröstéglából épült háza feltűnően hasonlít az közkedvelt karácsonyi édességre. Akkor kezdett arra gondolni, hogy gigantikus mézeskalácsházikóként dekorálja a házát. Az elképzelés valóra váltásában rengeteget segített neki a családja.

Amikor Virginia előadta az ötletét, a család támogatólag állt mellé. 2019-ben a Hálaadás idején a konyhában már az óriási színes gömböket festették. Egyik ötlet követte a másikat és hamarosan egy életre kelt mézeskalácsházikó állt az udvaron.

Hoffman egyébként lakberendező, férje pedig művész, így nem áll tőlük távol az ilyen elképzelések formába öntése. Az idei díszítésbe vaníliás gofrik is kerültek. Ezek habszivacsból és szigetelőanyagból készültek, majd a férfi vágta ki a négyzeteket, amelyeket a nő festett le sütiszínűre.

Az éves dekoráció idén is óriási sikert aratott és a neten is rohamosan terjedtek a feltöltött fotók. A készítők egyszerűen csak abban bíznak, hogy a különleges dekoráció mosolyt csal az arcokra.

Forrás: www.upi.com