A roncstelep elől mentette meg a kiszolgált járművet egy angol férfi.

Egy aukción 5 ezer fontért jutott hozzá, majd még 2 ezer fontot fordított arra, hogy luxuslakás váljon belőle. Mark Bonito kedveli ezt a fajta újrahasznosítást, nem ez az első alkalom, hogy maga készít lakóautót. Bár családjával életvitelszerűen nem ilyenben él, kirándulni és világot látni ezzel járnak.

A mentőautó elég rossz állapotban volt, de kapott egy esélyt, hogy ne a bontóban végezze. A berendezésből megtartottak pár dolgot, a többi holmit garázsvásárokon és más kiárusításokon szerezték be, szintén az újrahasznosítás égisze alatt.

A munkálatok két hónapot vettek igénybe.

Nem csak a belső teret, hanem a jármű külsejét is némileg átváltoztatták, hogy ne tévessze meg az embereket. Mindenképpen meg kellett szabadulniuk a megkülönböztető jelzésektől. Bár olykor dugóban jól jönne, azonban illetéktelen használata mégis tilos. A legnagyobb nehézséget mégsem az átalakítás jelentette, hanem az engedélyek beszerzése és Mark jogosítványa, hogy vezethesse is a lakóautót.

A praktikusság jegyében minden megtalálható benne, amire csak szükség lehet. A konyha felszerelt, az ágy kényelmes, mi kellhetne még egy kényelmes utazáshoz?

Forrás: Metro