A kicsik fantáziája tényleg szinte végtelen!

Egy rendhagyó kezdeményezés keretében 4-10 év közötti gyerekeket kértek arra, hogy rajzolják le álmaik házát. Az elkészült műveket a digitális technika segítségével életre keltették, majd egy ingatlanszakértő véleményét is kikérték a látványtervekről. A valóban egyedi otthonok számtalan különlegességet rejtenek, és bár igen különbözőek, egy közös tulajdonságuk mégis van: a becsült értéke valamennyinek horribilis!

Következzen tehát egy nem mindennapi utazás a gyerekek tüneményes világába:

Az ‘unikornis ház’ igazán bájos! Barátságos, színpompás, ráadásul modern napelemekkel felszerelt. Legnagyobb ékessége talán mégis a szivárványcsúszda, amely a ház egyik ablakából egyenesen a medencébe vezet.

A ‘varázslatos tündérlak’ a természet lágy ölén kínál kényelmes búvóhelyet. A biztonságtechnikája a legmarkánsabb előnye: nem látható bárki számára, ugyanis tündérek, varázslatok védik.

A ‘kristálypalota’ egy rendkívül különleges ház! Található benne mackószoba, diszkószoba, görkorcsolyapálya, a medence pedig szivárványvízzel van feltöltve. Az állatoknak is jut benne hely természetesen!

A ‘medúzaparadicsom’ egy víz alatti álomvilágot vált valóra. Bár ennek megközelítéséhez tengeralattjáróra van szükség, az ott váró élmények kárpótolnak: saját mozi és egy komplett játszótér vár csodás kilátással.

Az ‘Észveszejtő kastély’ igazán fantáziadús. Van benne muffinfa és csokoládé-vízesés, hatalmas csúzli, oltári hangos kürt, de még unikornis is, saját könyvtárral. A csokoládémedence és az ehető rózsaszín fű tovább növeli az értékét, ahogyan az is, hogy mindez kerekeken gurul, így mobilis a ház.

Forrás: Bankrate