Az Angliában meghirdetett versenybe rengetegen neveztek be.

Az ágyakat és hálószobabútorokat forgalmazó Happy Beds felhívásában keresték az ország legrumlisabb gyerekszobáját. Szétdobált holmik, bevetetetlen ágy, a padlót beterítő játékok és ruhák ebben az esetben előnynek számítottak. Amiért a legtöbb anyuka hirtelen őszülésbe kezd és tajtékzik, az most ajándék ágyat jelentett a nyertesnek.

Számtalan gyermeki koszfészek került a zsűri elé, ahol a legtöbb esetben még a padlót sem lehet látni a szétszórt cuccoktól. Erős volt a mezőny, majdnem a hatéves Emma győzött az alábbi kuplerájjal:

Bár szinte bármelyik kiérdemelte volna a címet:

Végül azonban mégis a nyolcéves Emily győzött Glasgow-ból, akinek a családja most először örült a rumlinak. A nyeremény ágy új reményt adott nekik arra, hogy a nem éppen rendszerető kislányuk talán visszaköltözik a saját szobájába ahelyett, hogy a nappalit is romba dönti.

Mielőtt azonban elítélnék ezt a brutális rendetlenséget, tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be: néha nehezebb rávenni a gyerekeket a takarításra és rendrakásra, mint krokodilokat tanítani németül beszélni a víz alatt.

Forrás: LADBible