Unaloműző vidám kerítésfestés.

Világszerte még rengetegen töltik mindennapjaikat a legszükségesebb elintéznivalóktól eltekintve az otthonaikban. A kényszerszabadságon töltött időt többen arra használták, hogy az addig halogatott nagyobb otthoni felújításokat, szelektálásokat, takarítást elvégezzék, bepótolják. Egy dán asszony a kerítését dekorálta, nem is akárhogyan. Az internetre felkerült képei és videója gyorsan nagy népszerűséget szereztek számára, vagy talán még inkább Bogart nevű bulldogja számára. A kutya általában azzal tölti az idejét, hogy a családi ház kerítésén lévő lyukakon bámul ki hosszasan.

A kutya gazdája, Ranveig Bjørklid Levinsen ebből a szokványos jelenetből kiindulva a járókelők nagy örömére vidám mintákat festett a kerítésre. Épp azokon a helyeken, ahol a kutya kikukucskál. Míg az egyik lyuknál Bogart királyként tündökölhet, addig a másiknál udvari bolondként szórakoztatja az arra járókat. Sőt van, hogy egyszerre üdvözölhetik a királyt és alattvalóját, mert a család másik kutyája is előszeretettel dugja ki fejét a lyukak valamelyikén.

Ez az ötlet ráadásul a kutyának is kedvez, hiszen a figyelemfelkeltő és bájos dekoráció ölelésében még többet kap abból, amit egyébként is imád, az emberek figyelméből.

Forrás: mymodernmet.com, kiemelt kép: www.facebook.com/ranveiglevinsen