Bár elsőre lehetetlennek tűnik, mégis lehetséges.

Még 2006-ban vált híressé Kyle MacDonald azzal, hogy egyetlen piros gémkapocs segítségével tett szert egy saját házra, méghozzá cserélgetéssel. Az akkor munkanélküli kanadai férfi a piros gémkapocsért egy tollat kapott, majd azt egy kézzel készített kilincsre cserélte, ami valakinek egy kempingkályhát ért, majd így folytatódott a cserék sora, amíg végül lett egy saját otthona.

Fentiek mintájára vágott bele tavaly májusban Demi Skipper is a cserélgetésbe, hogy saját háza lehessen. Egy hajtűvel kezdte, amiért egy pár fülbevalót kapott. Aztán jöttek sorra az egyre nagyobb értékű tárgyak, mint a koktélos poharak, snowboard, porszívó, televízió és megannyi hasznos holmi. Már hozzájutott ezzel a módszerrel autóhoz, gyémántnyaklánchoz, sőt, traktorokhoz is, szóval elég jól halad, reményei szerint nyár végére saját háza is lesz. Instagram oldalt is létrehozott az akciónak, ami ‘Trademeproject’ néven fut és közel 300 ezren követik nyomon a történéseket. Talán valóban nincs messze a cél.

Itthon is találhatunk erre példát, Bruti néven ismert humoristánk is belevágott a csereberélős játékba. Ő a cikk megírásakor egy üveg chilitől jutott el egy midi billentyűzetig, és ki tudja lesz-e belőle ház.

facebook.com/Brutistandup

A lehetőség bárkinek adott, reményt ad, hogy volt, akinek már sikerült!

Forrás: The Guardian

A nyitókép illusztráció!