Rámegy a frigy a rovarokra.

Valószínűleg nem sok ember kedveli a csótányokat, különösen azokat, amelyek megjelennek a konyha közepén. Azonban a döntő többség egy rovarirtással, a rejtekhelyek és nyílások felszámolásával vélhetően úrrá lesz a problémán.

Egy Indiában élő házaspár viszont képtelen túljutni a feleség csótányfóbiáján. Az elmúlt esztendőkben házról-házra vándoroltak abban bízva, hogy sikerül egy bogármentes lakra bukkanniuk.

A férj, aki szoftverfejlesztő mérnökként dolgozik, már 2017-ben rájött, hogy a felesége a blatofóbia nevű betegségben szenved. Az esküvőjük után nem sokkal ugyanis a neje torkaszakadtából üvöltött és kirohant a konyhából, miután meglátott egy csótányt. Nem is volt hajlandó visszamenni a helyiségbe, így új otthon után kellett nézniük. Azóta a férfi már számos pszichiáterhez vitte a párját, azonban nő következetesen megtagadja az előírt kezeléseket.

A házaspár először 2018-ban költözött, ám az asszonyra az új helyen is rátört az extrém félelem, így újra csomagolniuk kellett. Az elmúlt 3 évben 18-szor váltottak lakhelyet, a férjnek pedig lassan elege lesz az egészből, már a válás beadását fontolgatja.

Forrás: www.odditycentral.com