A filmek és a közösségi média mutatta látvány mennyire életszerű a hétköznapokban?

Reggel az ablakon beszűrődő napsugarak puszilnak fel az álmodból, amitől mosolyogva ébredsz? Aztán felöltöd a puha köntösöd a még puhább mamuszoddal, amiben bársonytalpakon suhansz ki a konyhába nesztelen? Ott vár a csúcskategóriás kávéfőződ, amivel életed legjobb kávéját készíted szívecskés tejhabbal a tetején, miközben hálát mormolsz magadban, amiért új lehetőségekkel és kihívásokkal teli napra virradt? Kinyitod az ablakot és beleszippantasz a friss levegővel teli csodás tájba?

Vagy miután negyedjére nyomtad ki az ébresztőd, erős szájszaggal csak annyit súgsz a kedvesed fülébe, hogy kérlek, ölj meg? Érzed, ahogy újra elkezd keringeni a vér a karjaidban, amik az éj leple alatt zsibbadtak el, miután elejtetted az instant porból készült kávéd?

Esetleg gyorsabban ugrasz ki az ágyból, mint egy leopárd, hogy latexnaciba tuszkold a tested és lefuss 20 kilométert, mielőtt spárgából, kelbimbóból és nyers tojásból készült turmixot innál?

Talán a macskád ugrik az arcodra, hogy ideje kitakarítanod az alomtálcáját és megetetned, mielőtt leveri a bögréd?

Netán késéssel kelsz? Sietsz, kapkodsz, hogy megpróbáld a lehetetlent és időben beérj a munkahelyedre a csúcsforgalom ellenére?

Milyen a reggeli rutinod a valóságban?