A kanapé lehet a nappali lelke, ezért érdemes beruházni rá.

A lehetőségek száma szinte végtelen, stílusban, színben, formában rengeteg kanapé közül választhatunk, vágyainknak maximum a rendelkezésünkre álló hely és a pénztárcánk szabhat határt. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy több százezret  költsön egyetlen bútordarabra, ezért most alacsonyabb költségvetésű darabokat hoztunk. Mindenki találhat a stílusának megfelelőt már 50 ezer forint alatt is, mutatjuk:

A Kring Adaggio névre keresztelt kétszemélyes műbőr kanapé a klasszikus stílus jeles képviselője. Az emag kínálatában az eredeti ára is 50.000 forint alatt van, de akciósan már 29.900 forintért hozzájuthatunk.

emag.hu

A retro szerelmeseinek ajánljuk a Mira nevű szövetkanapét. Világosszürke színe és fa váza a régi idők hangulatába illeszkedik. 38.349 forintba kerül  ateáruházad kínálatából.

atearuhazad.hu

Ugyanezen az oldalon bukkantunk a Csenge névre keresztelt modernebb kanapéágyra. A sötétszürke szövetkanapé három különböző pozícióba állítható. Nem csak jól néz ki, de jól jöhet vendégágyként is. Akciós ára: 40.089 forint.

atearuhazad.hu

A Mömax is kínál remek darabokat, köztük a Hugo Star-t 34.990 forintért. A szürke szövetkanapé padozatra nyitható ágyfunkcióval is rendelkezik, továbbá két vidám, csillagos párnával. Fiatalos és praktikus darab.

www.moemax.hu

Az IKEA sem maradhat is a kínálatból.  A Klippan fantázianevű kétszemélyes kanapé már a ’80-as évek óta tartja a népszerűségét. 49.990 forintért megvásárolható különböző színekben. Modern, fiatalos és kényelmes.

ikea.com
ikea.com

Szóval nem lehetetlen kisebb összegből is feldobni a nappalit. A kanapék párnákkal, takarókkal még személyesebbé tehetők.