Rövid idő alatt fajultak el a dolgok.

Amber Trucke két férfit bérelt fel a fürdőszobája felújítására. Az elején jól haladtak a dolgok, látszólag minden rendben volt. Terry James Gregory és Jordan Cazares csempéztek, fugáztak, vízvezetéket szereltek, végezték a munkájukat. A felújítás teljes összege 7555 dollárra rúgott, amiből a nő bő 3000-et kifizetett korábban, majd a fürdő elkészülte után akarta kifizetni a fennmaradó díjat. Ekkor jöttek a problémák.

Amber úgy látta, hogy a munka még nincs kész, a fürdőszobát még nem próbálta ki, a tervben szereplő zuhanyajtónak nyoma sincs és a számlákat is szerette volna látni, mielőtt fizet.

A vállalkozók viszont úgy látták, hogy végeztek, és azonnal pénzt akarnak, mert ment az idejük, benne van a munkájuk és a pénzük. Mivel a nő nem nyúlt a zsebébe azonnal, az egyik férfi kalapácsot ragadott és dühében szétverte a fürdőszobát.

Amber a köztük zajló üzenetváltást is nyilvánossá tette, hogy bizonyítsa, nem ok nélkül nem fizette még ki a teljes összeget, és szándékában állt megtenni, amint mindent rendben talált.

Hogy ez nevezhető-e kész munkának, az meglehetősen kétséges:

De a történtek után most így néz ki:

Jordan azzal védte magát, hogy eredetileg nem akart kárt tenni, de mivel a nő nem volt hajlandó fizetni, ezért mérges lett. A zuhanyajtó miatt lerázta a felelősséget, de szerinte, annak az árát levonva a végösszegből is még tartozik a nő a két hetes munkáért. Szerinte Amber nem a teljesen elkészült munkájukat dokumentálta.

Két hetes munka, ami eredetileg 4 napra volt tervezve, egy romos fürdőszoba, egy elégedetlen ügyfél és a dühös vállalkozó az eredmény. Mindkét fél úgy gondolja igaza van és perelne.

Ez feltehetően nem egyedülálló eset a világon. Mit lehet ilyenkor tenni?

Forrás: DailyMail, BoredPanda