Aki igazán ötletes gyerekszobát szeretne a kis- vagy nagyfiának, az máris kiválaszthatja a következő 10 szobabelső közül a szívéhez legközelebb állót!

1. Hálószoba és játszótér egyben

Ezt a jópofa tetőtéri szoba az egy helyben megülni képtelen, izgő-mozgó lurkók tökéletes kuckója. Hinta, mászókötél és kötélhágcsó teszi teljessé a szoba berendezését. Ez utóbbi egy kényelmes függőágyhoz vezet. A hívogató babzsákfotelbe mi máris lehuppannánk!

2. Egy messzi, messzi galaxisban…

A Csillagok háborúja filmeposz ihlette ezt a modern, letisztult szobabelsőt. A stílusa egyszerre játékos és kifinomult. A falat a kedvenc karakterek portréi mellett a filmekből vett örökzöld idézetek díszítik. Garantált, hogy egy-két mini Jedi máris szívesen elfoglalná ezt a mesebeli kis birodalmat.

3. Legóbirodalom

Egyetlen fiú gyerekkorából sem hiányozhat az órákig tartó legózás feledhetetlen élménye. Ez a rendkívül praktikus legótároló asztal abban nyújt nagy segítséget, hogy mindig rendet lehessen tartani a szobában. Elegánsabb megoldást elképzelni sem tudunk a milliónyi apró legódarab tárolására! Az asztallap pedig nagyszerű legós játékfelületet biztosít.

4. Csillagok közt

Gyakorlatilag az egész naprendszer jelen van ebben a szobányi, földön túli univerzumban. Az aprólékos gonddal, kézzel festett világegyetem igazán lenyűgöző látványt nyújt! A mennyezetről alácsüngő bolygók, holdak, aszteroidáinak és üstökösök teszik teljessé a látványt. A mintás ágynemű tökéletesen illik az összképbe, és ideális esti landolóhelyet biztosít a szoba kis űrhajósának.

5. Akcióra fel!

A mennyezetre szerelt mászóháló és a laza, gördeszkás-szörfös stílus garantáltan meghódítja az örökmozgó fiúk szívét. Elmondhatjuk, hogy ez a vagány szobabelső pihenésre és – a minden értelemben vett – lógásra egyaránt tökéletes.

6. Jelmezsarok

Ki mondta, hogy csak a lányoknak szabad jelmezbe bújni? Hagyjuk, hogy a fiúknak is részük legyen egy kis szuperhősös átalakulásban! Segítsünk nekik kiélni a fantáziájukat és állítsunk össze egy príma kollekciót a legfantasztikusabb szuperhősök gúnyáiból! Mindehhez egyedi jelmeztároló dukál!

7. Galériás szoba

Beépített galéria, kényelmes fekvőhelyek és egy felhúzható-leereszthető kisvödör dominálnak ebben a kétszemélyes gyerekszobában. A fekete-fehér-zöld színösszeállítás igazán fiús hangulatot teremt.

8. Dobjunk kosárra!

A sportot kedvelő fiúk paradicsoma ez a szoba: a fényesre polírozott fapadló, a modern mennyezetvilágítás és a falra szerelt kosárlabdapalánk azt a hatást keltik, mintha egy igazi kosárlabdapályán járnánk. Kezdődhet a meccs!

9. Teherautó platója

Ebben a vintage hangulatú szobában az ágy is igen rendhagyó: gyakorlatilag egy kisteherautó platóján hajthatja álomra a fejét az a fiú, aki ezt az 1950-es éveket felidéző szobát magáénak tudhatja.

10. Gotham City

A képregények hőseinek izgalmas világába repít el bennünket ez az ügyesen kialakított szobabelső. A háttérvilágítás igazán rafinált: csupán egy kattintás és máris fényárban úszik a metropolisz!