De vajon lenyűgöző vagy inkább már giccses?

Hatalmasat ugrott az Annabell’s Mayfair népszerűsége, amióta kicsinosították. A londoni klub rendelkezik trópusi hangulatot idéző teremmel, olyannal, amit elborítanak a virágok, a mosdó pedig annyira rózsaszín, hogy szinte elnyomja a vízköpő hattyúkat. Lebegő pegazus és mexikói hangulat is található ott a kényelmes és hatalmas kerthelyiségről nem is beszélve.

A képeket nézegetve nem is tudjuk eldönteni, miért csodáljuk inkább: mert annyira gyönyörű, vagy mert ez már nekünk már túl sok. Mindenesetre lehet, hogy érdemes ellesni és – esetleg kicsit átdolgozott formában – alkalmazni a látványos megoldásokból a saját környezetünkben valamit.

What a trip having dinner at Annabel’s, a members-only club founded in 1963 in London’s Mayfair neighborhood. Member’s can work, dine, and entertain in any of the many bars, restaurants, or nightclub spaces within the completely renovated, 26,000 sq/ft, multi-level Georgian style mansion. The interiors were designed by Martin Brudnizki, who had a £55 million interior budget. ___________________________________________________ #Dallas #Texas #London #England #Annabels #AnnabelsMayfair #DallasRealtorTravels #Architecture #InteriorDesign #Interiors #GeorgianStyle #SocialClub #JRGroup #JobstRandallGroup #BriggsFreeman #BFSIR #BriggsFreemanSIR #SothebysRealty #LuxuryLiving #LuxuryRealEstate #Home #House #Neighborhood

A post shared by Caroline Thompson (@carolinethompsonhomes) on

Awesome playground!

A post shared by K.L (@luxreview) on