A járvány a belső terek kialakításának trendjét is átalakította valamelyest.

A tavalyi nehézkes évben sokkal nagyobb szerepet kapott otthonunk csinosítása és kényelmesebbé tétele, mint korábban. Ez az irányvonal határozza meg 2021-et is:

Növények minden mennyiségben

Kicsi oázist létrehozni magunk körül jót tesz a közérzetünknek. A sok és még több szobanövény, illetve a saját termesztésű fűszernövényeké a főszerep.

Földszínek használata

Szintén a természet közelségét hivatottak a belső terekbe csempészni. A bézs, a barna, a zöld különböző árnyalatai, a terrakotta és persze az év színei: a szürke és a sárga. Ez mind meghittséggel és melegséggel ajándékoznak meg.

Bidé

A világ vécépapír készletének jelentős fogyásával újra divatba jött a bidé. Bár nem olyan könnyű hozzájutni, mint egy új függönyhöz vagy ágytakaróhoz, megérheti a beruházás.

Többfunkciós terek

A pandémia alatt sok időt töltöttek otthon az emberek, így fontos lett az optimális helykihasználás és a több funkciót ellátó terek kialakítása.

Kockás minták

Ami igazából négyzetrácsos, de mindenki kockásként emlegeti. Ott lehet a piknik hangulatát idéző plédeken, az abroszokon, ingeken, de a huzatokon is. Bekuckózáshoz azonban mégis a pokróc a legideálisabb.

Forrás: GoodHousekeeping