A maga nemében zseniális innováció a karácsonyfák piacán.

Sokszor komoly fejtörést okoz az ünnepi fenyő megválasztása. Ha élőt választunk, mikor vegyük meg? Milyen fajtát? Mekkorát? Be tudjuk faragni a talpba? Ha műfenyő, szintén: milyet, mekkorát vigyünk haza? És talán a legfőbb kérdés, hova tegyük? Elég közel tudjuk rakni a konnektorhoz, hogy ne kelljen körbekábelezni a fél otthonunkat a fényfüzérek miatt? Biztos nem tudják felborítani sem a gyerekek, sem a háziállatok? Meg fogunk tudni mozdulni tőle?

Ezek a kérdések foglalkoztathatták azt a formatervezőt is, akinek a fejéből kipattant a karácsonyi fél-fa ötlete. A Hammacher Schlemmer kínálatában megjelent ez a praktikus dekoráció, ami falhoz állítva eléggé helytakarékos, viszont ugyanazt azt a élményt nyújtja, mint az egész társai.

Egy ilyen karácsonyfa esetén nem kell többé szöszmötölnünk a fal felé eső rész feldíszítésével. Az ára kissé borsos, nagyjából 75 ezer forintnak megfelelő dollárba kerül, viszont már talpban van és jár hozzá felszerelt égősor is. Kellő rögzítéssel a legbiztonságosabb karácsonyfa lehet, és kedvünkre dekorálhatjuk éveken át.

A maga egyszerűségével fantasztikus ötlet!