A kanapé valószínűleg elég fontos szerepet fog betölteni a nappaliban, ezért nem szabad elkapkodni a döntést.

Mivel a bútorokat legtöbbször hosszabb távra vásároljuk, érdemes több szempontot figyelembe venni, mielőtt döntenénk. Ezeket fontos még vásárlás előtt mérlegelni:

Kényelem

A legtöbb bútoráruházban vannak kiállított darabok, ezeket feltétlenül próbáld ki! Igen, ülj bele! Túl kemény? Túl puha? Kényelmes helyre ültet? Pont jó? Így megtudhatod. Mert hiába szép és tetszik, ha utána nem szívesen ülsz rá.

Méret

A méret itt bizony számít. Elő a centikkel és legyél felkészült. Mekkora? Hova teszed? Kényelmesen befér? El tudsz majd menni mellette anélkül, hogy levernél dolgokat? Elveszik a szobában? Mielőtt nekiindulnál, méricskélj!

Bélés

Járj utána mivel van bélelve! Tollak? Szivacs? Hab? Mennyire terhelhető? Nem árt, ha nem marad rajta egy hét után a popód formája örökre.

Huzat

Ebben leginkább az ízlés dominál. Milyen szín illik a helyiségbe, ahova teszed? Semleges? Rikító? De nem csak a külcsín fontos, hanem az anyag is. Ha van háziállatod, beleragad majd a szőr? Kisgyermek? Foltok? Könnyen takarítható?

Ha ezeket a kérdéseket sikerült megválaszolni, már csak meg kell találni a számodra ideális kanapét!

【Cloud sofa】 奥行きがありゆったりとした羽毛クッションでリラックスムードを漂わせるソファ?✨ 3P、2.5Pからお選び頂けます。 生地はお好きなものを お選び頂けます。 . お店にあるソファは、 3Pソファ、倉敷帆布(カーキ)です。 ¥218,000+tax 是非お店にお越しください✨ ・ Transit.本店 兵庫県神戸市西区北別府5丁目1-6 tel:078-978-5515 11:00 〜 20:00 close:Tuesday ・ #Cloudsofa #3Pソファ #倉敷帆布 #follwme #男前 #interior #zakka #gift #インテリア #雑貨 #ギフト #furniture #Lighting #living #dining #sofa #家具  #照明 #リビング #ダイニング #ソファ #artworkstudio #Transit. #アートワークスタジオ  #トランジット #Kobe #神戸

A post shared by Transit. (@transit.honten) on

https://www.instagram.com/p/BfUxE5MDrA5/