Mintha egy képregény főhőseivé válnánk.

A moszkvai és szentpétervári BW Kafe lehet az új kedvence sokaknak, akik vágynak a különleges élményre, de nem akarnak egészen Szöulig utazni emiatt.

Korábban bemutattuk a dél-koreai meseszerű kávézót, de azóta sok helyen nyílt hasonló világszerte. Az orosz verzió is igen mutatósra sikerült, a fehér alapon rajzolt dekoráció népszerűsége töretlen. Nem véletlen, hiszen olyan érzést kelt, mintha a kétdimenziós világ egyetlen 3D-s figurái lennénk.

A maga egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, hiszen ki ne utazna szívesen egy kicsit a fantázia világába. A falak, a padló, az asztalok, a székek, és minden dekorációs elem hűen tükrözi a stílust.

Az egész olyan, mint egy kifestőkönyv, de furcsa mód nem is igazán hiányoznak a színek. Ahogy körbenézünk, rengeteg részletgazdag apróságot lehet látni, a képregény-rajongóknak kimondottan ajánlott. Itt valóban különféle filterek nélkül lehet különleges fotókat csinálni, és ráadásul ez a hely Dél-Koreánál jóval közelebb van. Szívesen elfogyasztanál itt egy kávét?

Forrás: OddityCentral