A kreativitás nem ismer határokat.

Rotter Zsófia és párja, Zoltán 2016 elején költöztek Szalafőre, hátat fordítva az addigi pesti életüknek. Beleszerettek az Őrség szépségébe és nyugalmába, így ott kezdtek új életet. Egy tanya megvásárlása után komoly munkába kezdtek: felújították és kicsinosították saját maguk és jövendőbeli vendégeik számára. Olyan jól sikerült, hogy azóta is igen kedvelt szálláshellyé vált, sok vendégük rendszeresen visszatér.

A csendes és megnyugtató környezetben Zsófia szeretett volna egy saját kis kuckót, ami a birtok kihasználatlanabb erdős részén meg is épült, méghozzá egy lovaskocsin. A Farkasodúnak keresztelt építmény Zoltán keze munkáját dicséri. A fűtést fatüzelésű kályha biztosítja, a házikó teljesen szigetelt. A bútorokat is Zsófia párja készítette. A bájos kis kuckó valóban a ház asszonyáé, ide elvonulhat, ha egyedül szeretne lenni. Ott kedvére festeget, horgol vagy gravíroz.

A többi épületet is érdemes megnézni a Démon tanyán, ahol a kedvenceknek is jut hely. Az egyik macskájuk lett a hely névadója, de két másik macska és két gyönyörű kutya is várja a vendégeket. Az állatbarát szálláshelyet ide kattintva lehet megtekinteni.

Képek: Démon Tanya