Ideális, ha három testvér osztozik egyetlen gyerekszobán.

Tökéletes megoldás lehet a három személyes emeletes ágy mindazon nagycsaládok számára, ahol sok a gyerek, de kevés a szoba. A legfontosabb szempont természetesen, hogy értékes helyet spórolhatunk meg, másrészt számos módon megtervezhetjük, kialakíthatjuk az ágykomplexumot ahhoz igazodva, mik a kicsik igényei, no meg milyenek az adott szoba konkrét paraméterei.

Az alábbi képek nagyszerűen szemléltetik, milyen sokféle megoldás létezhet. Nem csupán a méretre és formára gondolunk itt, hanem arra is, hogy a gyerekek kívánságának megfelelően a legkülönbözőbb színűre festhetjük a duplán emeletes ágyat. Arra nem árt azért odafigyelni, hogy a színösszeállítás harmonizáljon a szoba fő színeivel.

Természetesen más-más színeket fogunk előnyben részesíteni egy lányos, illetve egy fiús szobában, mint ahogy abban is különbség lesz, hogy jármű- vagy virágmotívumokkal fogjuk-e díszíteni a kész bútordarabot. Reméljük, a fotók inspirációul szolgálnak majd ahhoz, hogy a vállalkozó kedvű szülők maguk is nekilássanak egy három személyes emeletes ágy megalkotásának!

Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: goodshomedesign.com
Fotó: superhandyman.org
Fotó: homestratosphere.com
Fotó: homestratosphere.com
Fotó: karakaejames.com
Fotó: helloivoryrose.com
Fotó: aliceindataland.net
Fotó: aliceindataland.net