Az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész nem csak a filmezéshez ért.

Környezetbarát kis lakóházakat, vagyis kabinokat tervezett az Unyoked nevű startup céghez betársulva. Az épületek fő célja a fenntarthatóság, így napelemes tetővel és rejtett napelemes technológiával készülnek. Minden megtalálható a kényelmes élethez ezekben a kabinokban, kivéve a wifit. Szánt szándékkal hagyták ki a miniházakból, hogy a lakók egy kicsit visszatérjenek a természetes környezethez. Így több idejük marad gyönyörködni a tájban és egymásra figyelni.

Elsőként az ausztrál partvidék mentén helyeznek el ilyen házakat, amelyeket bárki kibérelhet. Matthew még érettségi után töltött egy évet Ausztráliában, amikor beleszeretett a hely természetes szépségébe. Ezt szeretné másoknak is megmutatni ezzel a kezdeményezéssel. Bár elég borsos napi áron lehet kibérelni ezeket a kabinokat, a befolyó összegből az Ausztrál Nemzeti Parkot és Vadvilág Alapítványt támogatják, amelynek célja, hogy megóvja az ott élő vadvilágot.

A kinézet megtervezésében a színésznek elég nagy szerepe volt, a belső tér hangulata neki köszönhető. A fa borítás és az erősen maszkulin enteriőr megágyazott a saját márkájú whiskyje feltűnéséhez is.

Ez a kis reklámelhelyezés még pont elfér az aprócska kabinban tudván, hogy milyen előremutató céllal és módon építették. Meg különben is, ki ne iszogatna szívesen vele?

Forrás: Manofmany