Amikor már azt hinnénk, nem lehet fokozni az okosságot, mindig kiderül, hogy mégis.

Szinte napról napra dobnak piacra újabb és újabb okos dolgokat. Ott vannak az okostelefonok, okosórák, okosotthonok, okosajtók, sőt, még az okostéglák is, de mitől lesz egy kenyérpirító is az?

Sajnos nem attól, hogy meg tudja írni az adóbevallásunkat, vagy hasznos tanácsokkal lát el az életünkkel kapcsolatban, hanem azt teszi, amire hivatott: kenyeret pirít.

A különleges értelme abban rejlik, hogy az egész folyamatot érintőpanelen lehet irányítani, így búcsút mondhatunk az égett pirítósoknak.

Az üzembe helyezés után a készülékbe rakott kenyérszeleteket (vagy más pékárut) testreszabhatjuk, megadhatjuk a kenyér árnyalatát és ropogósságát úgy, hogy kiválasztjuk a kívánt pirítási módot, aztán start. Az időzítő elkezd visszaszámolni, majd az idő lejárta után kipattan a megálmodott finomság.

A Revolution Cooking fejlesztette kétszeletes pirító extrájaként még talán megemlíthető, hogy elég széles rést hagytak a megsütendő kenyérnek, így félbe vágva bagel, zsemle vagy más finom falat is elkészíthető benne.

Kiemelték még a kivehető morzsatálcát is, ami megkönnyíti a takarítást. Alapvetően nem hangzik rosszul, de áldoznánk az okos pirítós készülékre 300 dollárt, azaz nagyjából 90 ezer forintot?