Korhű külső, modern belső.

Könnyen lehet, hogy a turizmus átalakulásával nem a helyszínek jelentik majd az elsődleges célpontot, hanem az izgalmasabbnál izgalmasabb szállások, amelyekben álomra hajthatjuk a fejünket. Aludhatunk például repülőben, hajóban, hobbitlakban, sőt már szekérben is.

Az unalmas sátrazásnak vége, ha a Kentuckyban található kempingbe látogatunk. Itt ugyanis nem előre felállított sátrak, netán mobil lakókocsik, hanem gyönyörű, korhű szekerek várják az érkezőket. A Horse Cave KOA nevű helyen régivágású, Conestoga-szekerekben kaphatunk szállást. Bár a vagonok kívülről megőrizték a 18. századi külsőt, a belső nagyon is kényelmes, ízléses szálláshelyet rejt.

Fotó: www.facebook.com/hckoa

Három ilyen szekér várja a látogatókat, mindegyikben két felnőtt és két gyermek fér el. Helyet kapott bennük egy nagyméretű ágy, egy kis emeletes ágy, székek, asztalkák, és természetesen a világítás, a fűtés és a légkondicionáló is. Fürdőhasználathoz egy másik épületbe kell fáradnunk, azonban a szekér előtt szabadtéren is üldögélhetünk, grillezhetünk.

 

Fotó: www.facebook.com/hckoa
Fotó: www.facebook.com/hckoa

A vagonok egy éjszakára 150-160 dollárba kerülnek (kb. 47 000-50 000 Ft).