Kis alapterületen is megvalósíthatjuk nagyratörő terveinket.

Vitán felül áll, hogy az apró házak több szempontból is nagyszerűek lehetnek! Aki azt tervezi, hogy vásárol egyet, a neten is válogathat az igen széles kínálatból. Manapság már számos olyan, kifejezetten kis alapterületű házak értékesítésére specializálódott honlap létezik, amely minden segítséget megad a legjobb, az igényeinknek leginkább megfelelő házikó kiválasztásában.

Aki esetleg nem tudta, az Amazonon is beszerezhetünk ilyen aprócska otthont. Az előre gyártott elemekből a vevő igényei szerint összerakható házacskák meglehetősen mutatósak és apró méretük ellenére nem kevésbé kényelmesek.

Itt van például az Arlanda Garden House fantázianévre keresztelt, modern tervezésű lak, amelynek alapterülete alig több mint 16 nm, az ára pedig átszámítva (szállítással együtt) mindössze 1,8 millió forint.

Következzen tehát 10 nagyszerű kis ház az Amazonról, amelyekben minden megtalálható, amire a lakóknak csak szükségük lehet!

1. Allwood Claudia

Igen népszerű, nyaraló stílusú ház, amely kiváló minőségű jegenyefenyőből készült. 30 nm-es, és ideális arra, hogy elegáns tóparti otthon, vendégház vagy kertes ház váljon belőle. Akár üzlethelyiségnek is alkalmas. Alapterülete: 33 nm, tetőtéri háló: 12 nm.

2. Getaway Cabin

Alapterülete: 27 nm + tetőtéri háló: 27 nm. Ára: 4,8 millió Ft

3. Arlanda Garden House

Alapterülete: 13,5 nm

4. MODS International of Appleton Wisconsin

Ára: 1,9 millió Ft

5. Bella Cabin

Alapterülete: 30 nm. Ára: 4,5 millió Ft

6. Lillevilla Weekender Cabin

7. Nordica Cabin

Alapterülete: 18,5 nm, tetőtéri háló: 9 nm. Ára: 4,3 millió Ft

8. Ranger Cabin

Alapterülete: 24 nm, tetőtér: 15,5 nm. Ára: 5,1 millió Ft

9. Sunray Cabin

Alapterülete: 15 nm. Ára: 2,2 millió Ft

10. Timberline Cabin

Alapterülete: 33 nm, tetőtér: 12 nm. Ára: 8,9 millió Ft