A lapra szerelt bútorok után emelték a tétet egy hangulatos kis ingatlannal.

Szövetségre léptek a miniházakat gyártó Escape nevű céggel és közösen megalkották a fenntarthatóság jegyében az BOHO XL/IKEA elnevezésű házikót.

A kicsiny otthonok nem nélkülözik a kényelmet és a luxust, de szem előtt tartják a környezetvédelmet is. Napelemek és fűtött víz is az alapfelszereltség részei, ahogyan a komposztáló toalett is. A berendezés javát természetesen a svéd bútorok alkotják. Belesve egészen hangulatosnak tűnik:

Látszik rajta, hogy nagyon odafigyeltek az ideális helykihasználásra, ahogy a természetes és újrahasznosított anyagok felhasználására is. Az élhetőség mellett a szépség is szempont volt, a világos színekkel, nagy ablakokkal igazán barátságos, amit tovább lehet fokozni a panorámával, és azzal a lehetőséggel, hogy a jövendőbeli vásárló a saját ízlésére formálhatja a belső teret.

Átszámolva nagyjából 15 millió forintba kerül mindez, de a mai ingatlanárakat elnézve ez talán nem is sok érte. Főleg, hogy nem kell felújítani vagy berendezni, csak megálmodni a színeket és a helyét.

Forrás: Lonely Planet